top of page
houten brug

Begeleiding bij Coronaverlies

Verliesbegeleiding bij het coronavirus

De impact van het coronavirus heeft ons allemaal geraakt, op welke manier dan ook. Mogelijk heb je in deze tijd afscheid moeten nemen van een dierbare. Door de maatregelen van fysieke afstand, de sociale onthouding en het beperkt aantal mensen dat welkom was op een uitvaart is het nu extra belangrijk dat je rouw kunt delen. Misschien heb je geen afscheid kunnen nemen zoals je dat zou willen voor jezelf en je dierbare en laat dit je niet meer los. 

 

Mogelijk heb je als zorgverlener momenten meegemaakt waarbij mensen afscheid moesten nemen van een dierbare op een manier die het rouwen extra zwaar maakt. Of heb je zelf geen afscheid kunnen nemen van een bewoner of cliënt die je al jaren verzorgd hebt. Misschien werk je als zorgverlener op een afdeling of instelling die ‘zwaar’ getroffen is door coronabesmettingen en/of ben je zelf besmet geraakt. 

 

Dit heeft enorm veel impact en houdt je bezig. Voor iedereen die dit meemaakt wil ik mijn begeleiding zo snel mogelijk na het coronaverlies inzetten om op deze manier gecompliceerde rouw te voorkomen. 


Op het moment begeleid ik zorgverleners die nauw betrokken en belast zijn met de zorg rondom het coronavirus en begeleid ik nabestaanden die een dierbare hebben verloren door het coronavirus. Ik bied mijn begeleiding via online ontmoetingen aan en indien de voorgeschreven maatregelingen in acht genomen kunnen worden kan ik de begeleiding op locatie plaats laten vinden. 

bottom of page