top of page
Pier in het meer

Referenties

"Ik ben tot veel inzichten gekomen"

Maaike heeft voor, tijdens en na mijn moeders overlijden veel voor mij betekend. Ik kende Maaike al een tijdje en wist toen al dat hier haar hart lag, in de palliatieve zorg. Ze heeft veel praktische dingen uit handen genomen en veel inzichten gegeven toen het slechter ging met mama. Als je zoiets overkomt ben je hier namelijk totaal niet op voorbereid. Lieve Maaike, ik wil je nogmaals heel erg bedanken. Als er één iemand hart en compassie voor haar werk heeft ben jij het!

F.B. uit Hengelo
"Er werkelijk zijn, met haar hoofd, hart en handen"

Maaike is een integere en alerte professional met een mensgerichte en zorgzame houding. Er werkelijk zijn, met haar hoofd, hart en handen. Maaike kan actief luisteren en toont in gesprekken een open en respectvolle houding, Haar kwaliteit is dat ze situaties en mensen goed kan aanvoelen en inschatten en hier dan ook daadkrachtig naar handelt. Deze vaardigheden heeft ze niet alleen verkregen door scholing, maar ook door (levens)ervaring.

B.G. uit Hengelo

"Zij begeleidt je met kennis, respect en liefde"

Ik ken Maaike al heel wat jaren, maar nooit gedacht dat ze op deze manier zoveel voor mij en mijn familie zou betekenen. Als een familielid het palliatieve traject in gaat komt daar veel bij kijken, praktische zaken beslissingen en emoties gooien je leven behoorlijk over hoop. Maaike heeft veel van deze zaken op zich genomen en functioneerde als spreekbuis voor de familie, hierdoor konden wij ons de laatste dagen voornamelijk bezig houden met het afscheid. Na het overlijden heeft ze ons stap voor stap begeleidt tot de uitvaart. Door Maaike kunnen wij terug kijken op een mooi en waardig afscheid, vooral omdat je alleen met haar te maken heb en zij begeleidt je met kennis respect en heel veel liefde.

S.B. uit Hengelo

"Een fijne, rustige respectvolle en professionele begeleiding."

Langs deze weg wil ik Maaike Geerdink nogmaals bedanken voor de fijne, rustige respectvolle en professionele verliesbegeleiding vóór en na het overlijden van een dierbare. Zij heeft ervoor gezorgd dat specifieke wensen verwezenlijkt werden, zoals een kleurrijke rouwauto en het beschilderen van de kist door de kleinkinderen, Dankjewel hiervoor!

M.B. uit Enschede

"Ik hoefde me niet meer met randzaken bezig te houden"

Jouw ervaring met de begeleiding in de laatste fase van het leven en de te nemen stappen in de weg ernaar toe begrijpelijk maken voor de naasten is jou op het lijf geschreven. Je kunt ervoor zorgen dat mensen niet meer met randzaken bezig zijn, maar de aandacht aan de dierbare kunnen geven.

M.M. uit Hengelo
shutterstock_1188867904.jpg
bottom of page